FRITZ! Dispozitiv FRITZ!DECT 200 (versiune Internationala) 20002636

FRITZ! Dispozitiv FRITZ!DECT 200 (versiune Internationala) 20002636

0
 | 0 recenzii
273,00 Lei
  • Cod produs:
    20002636
  • Garantie:
    24 luni persoane fizice
    12 luni persoane juridice
  • Disponibilitate:
    Stoc epuizat
  • Comenzi telefonice:
  • Livrare:
    In curand
Deschidere colet la livrare
Puteti returna produsul in 14 zile

Iti mai sugeram:

FRITZ! Dispozitiv FRITZ!DECT 200 (versiune Internationala) 20002636
Chiar si mai comod pentru reteaua ta de domiciliu: prin intermediul conectorului inteligent, nu s-ar putea mai usor sa pornesti / opresti aparatele prin FRITZ! Fon, PC, tableta sau smartphone. 
Si, desigur, poti chiar sa faci acest lucru atunci cand esti afara sau plecat de acasa prin intermediul internetului sau al aplicatiei gratuite MyFRITZ!App.
 
FRITZ!DECT 200 ofera o gama larga de optiuni automate de comutare: poti programa FRITZ!DECT sa porneasca / opreasca aparatul o data pe zi sau zilnic, in zilele saptamanii, in mod regulat sau la intamplare. 
Sau poti utiliza Google Calendar pentru a seta cand aparatele trebuie sa fie pornite si oprite. Functia de rasarit / apus de soare comuta automat dispozitivele pornind / oprind dispozitivele la rasarit si la apus.
 
FRITZ!DECT 200 nu doar porneste / opreste dispozitivele, ci masoara si consumul de energie al aparatelor conectate. Poti vedea puterea curenta in wati si tensiunea in volti si poti evalua, de asemenea, consumul de energie pe ora, zi, luna si an in kWh dupa care poti face calculul in RON.
Poate doresti sa pastrezi atentia asupra aparatelor de uz casnic chiar si atunci cand te aflati afara sau plecat de acasa, caz in care poti alege sa iti trimiti evaluarea energetica prin intermediul e-mail-ului din FRITZ!Box
In acest fel, vei primi in mod regulat toate informatiile privind consumul de energie si starea de pornire / oprire a aparatelor tale individuale prin e-mail.
 
Nu este ceva mai simplu decat sa pornesti aparatul FRITZ!DECT 200: apasa butonul "DECT" de pe routerul FRITZ!Box pentru a inregistra priza inteligenta cu reteaua ta de domiciliu. Poti configura setarile individuale prin interfata de utilizator FRITZ!Box.
Specificatii
Greutate
134 Gr.
Indicator LED
Da
Tip antena
Integrata
Tehnologie de conectare
Wireless

Parerea dumneavostra despre acest produs

Parerea ta este importanta pentru noi

Produse similare

Comanda rapida