Cum platesc

Plata in numerar

 
Platile cash au urmatoarele limitari conform Legii 70/2015 actualizata:
 
1. Pentru persoane juridice este limitat la 5.000 RON si diferenta prin banca.
 
2. Pentru persoane fizice
daca factura e de 10.001 ( adica mai mare de 10.000 ron ) este limitat la 5.000 RON cash si restul prin banca;
daca factura e pana la 9.999 ron se poate incasa toata suma cash.
 
Plata in numerar se face in lei, integral la ridicarea produselor din depozitul Market Tools din Santion, Str. Principala 343B. 
 
Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4999lei.
 
 

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, mtools.ro foloseste Euplatesc. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Market Tools . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.
 
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
 
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
 
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. 
 
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.  
 
Dupa completarea formularului de comanda din cosul de cumparaturi, vei alege modalitatea de plata prin Euplatesc.ro pentru plata cu cardul online

Magazinul online https://www.mtools.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank. 

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda. 

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!  

 

Ordin de plata

 
Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic.
 
Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat transferul, in contul de mai jos: 
 
Nume firma: SILVANITY SRL 
Cont lei: RO87INGB0000999907584745
CUI: RO12767377
 
* Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.