Contul meu

Autentificare cu Google

Acest tip de autentificare, reprezinta o autentificare rapida, cu un singur click, daca pe dispozitivul de pe care accesezi site-ul Mtools.ro (mobil, tableta, pc, laptop, etc) esti autentificat deja intr-un cont Google. In cazul in care nu esti autentificat intr-un cont Google, se va deschide un pop-up, pentru introduce datele tale, dupa care, in mod automat, vei fi logat in contul tau Market Tools.
 

Autentificare cu Facebook

La fel ca AUTENTIFICARE CU GOOGLE, aceasta iti ofera posibilitatea autentificarii rapide, cu un singur click, daca pe dispozitivul de pe care accesezi site-ul Mtools.ro (mobil, tableta, pc, laptop, etc) esti autentificat deja in contul de Facebook. In cazul in care nu esti autentificat intr-un cont Facebook, se va deschide un pop-up, pentru a introduce datele tale, dupa care, in mod automat, vei fi logat in contul tau Market Tools.
 
 

Autentificare clasica

In cazul in care doresti accesarea contului tau, in mod clasic, cu user si parola, poti face acest lucru apasand butonul de "Autentificare cu adresa de email si parola", unde vei avea posibilitatea de a introduce adresa ta de email aferenta contului tau Market Tools si parola.
 
Atentie:
- in cazul in care ai deja un cont pe site-ul Mtools.ro, este necesar ca la prima autentificare, sa accesezi butonul de resetare parola! Acest lucru este valabil doar la prima autentificare dupa introducerea noului sistem de autentificare.
Daca nu ai deja un cont, si totusi alegi varianta de autentificare cu adresa de email si parola, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi butonul "Fa-ti cont nou".