Bine ați venit la secțiunea noastră dedicată serviciilor de returnare și schimb!

La Market Tools, ne dedicăm să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături fără bătăi de cap. Știm că uneori s-ar putea să doriți să returnați sau să schimbați un produs, iar noi suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu și eficient posibil.

Conform legislatiei în vigoare, returnarea produselor este aplicabilă doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul în cazul produselor livrate prin curier are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului conform OUG 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 zile de la retur.

Pentru returnarea produsului vandut de Mtools.ro (Market Tools) completati formularul de Returnare produs.

Restituirea contravalorii produsului se face doar prin virament bancar.

Aceasta clauza se aplică conf. OUG 34/2014, în cazul achizitionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distantă, aplicandu-se definitiile cuprinse în OUG 34/2014.

 
Completati FORMULARUL DE RETURNARE sau Contactați echipa noastră de suport în termenul legal din contract.
 
Asigurați-vă că produsul este în starea inițială, nefolosit și cu ambalajul original.
 
Urmați instrucțiunile echipei noastre pentru a returna produsul.
 
După ce primim produsul și confirmăm starea acestuia, vom proceda la rambursare sau schimb conform dorinței dumneavoastră.
 
Formular de returnare produs
Datele dumneavostra
Informatii comanda